Доставка и плащане

Плащане

Всички цени на Стоки в сайта са в български лева, включват ДДС и не включват разходи за доставка. За всеки продукт, обявен на сайта, има посочена цена. Продавачът не носи отговорност за различия между тези цени и цените, обявени в други места за продажби на същите стоки.

Продавачът се опитва да проверява непрекъснато коректността на посочените в сайта цени, без обаче да може да гарантира липсата на грешки. В случай, че бъде открита грешка в цената на поръчана стока, Продаввачът ще информира Потребителя възможно най-скоро и ще му даде възможност за препотвърждаване на поръчката на правилната цена или за нейната отмяна. Ако Продавачът не е в състояние да се свърже с потребителя, то ще третира поръчката като отменена.

Начин на пащане:  Плащането става  чрез  наложен платеж  - заплащане на поръчката на куриера при доставка на стоката.

Обявената стойност на наложения платеж (цената, която следва да заплатите за закупената стока) се заплаща от получателя на куриера при доставката на пратката, заедно със стойността на куриерската услуга и наложения платеж.

Транспортните разходи се начисляват и заплащат отделно, съгласно описаното в следващия раздел „Доставка“. 

Доставка

Заявените и потвърдени поръчки се обработват, предават на куриер и доставят до Потребителя до три работни дни от деня на потвърждаването им. Потребителят следва да приеме всяко възможно удължаване на времето за доставка, което се дължи на забавяне поради непредвидени обстоятелства извън контрола на Продавача, в съответствие с предвиденото в съответните разпоредби на Закона за защита на потребителя. Поръчаната стока се доставя в подходяща  за вида й опаковка. В случай,че Потребителят не бъде намерен на адреса, посочен в заявката и съответният куриер не може да осъществи доставката според графика, на вратата на доставка се оставя известие с телефон на куриера, с който Потребителят следва да се свърже в рамките на три работни дни или се следват правилата на уведомяване на съответната куриерска фирма. За повече информация, моля посетете сайта на Спиди АД: http://www.speedy.bg. При липса на комуникация и невъзможност да се връчи пратката, договорът за онлайн продажба се прекратява автоматично и стоката се връща на Продавача. Стойността на доставката не е включена в цената на стоката и зависи от теглото на поръчаната стока.

-безплатна доставка-при поръчка над 25 лв

- 3,90 (четири) лева – при икономична/обикновена доставка 

Срок на икономичната доставка:  до 2 работни дни в зависимост от населеното място. Изключение в срока на доставка правят малките населени места с график на обслужване.

Не се предлага услугата „Преглед на пратка преди получаване”.

В случай че, Потребителят желае пренасочване на пратката на друг адрес, той следва да заплати допълнителната услуга. При пренасочване на пратката към друг адрес поради предоставен от Потребителя грешен или непълен адрес, допълнителната услуга отново се заплаща.

Безплатната доставка се предлага за поръчки на стойност над 25 лв., независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка.

Рискът от загуба или повреда на стоката преминават върху Потребителя в момента, в който Потребителят или посочено от него трето лице, различно от куриера, приеме стоката